DOC colors vs ‘normale’ Kappersverf

Het verschil tussen DOC colors en ‘normale’ kappersverf:

De ‘normale’ kappersverf zet als eerste de haarschubben wijd-open en zwelt vervolgens de keratine laag in het haar op.
Dit opzwellen is nodig omdat de kleurbolletjes zó groot zijn, dat er eerst ruimte moet worden gemaakt zodat
deze makkelijk het haar kunnen binnendringen.
Na pas 15 minuten dringt de verf de melanine laag binnen en maakt de hele melanine laag schoon van álle aanwezige pigmenten, waarna de kleurpigmenten die in de verf zitten in deze melanine laag wordt opgenomen en op deze manier het haar kleurt, óf ontkleurd. Dat opzwellen en schoonmaken is behoorlijk schadelijk voor je haar, zeker als dit keer op keer op keer gebeurd.

DOC color haarverf zet ook als eerste de haarschubben open maar veel minder wijd dan de ‘normale’ haarverf. De kleurbolletjes zijn zó klein dat ze direct door de keratine laag heen gaan (dus opzwellen is niet nodig,  wat beter is voor je haar) en direct naar de melanine laag gaan. DOC color haarverf werkt vervolgens sámen met de aanwezige pigmenten (werkt ook in grijs haar en geblondeerd haar!) waardoor de kleur dekkender en veel intenser en langer houdbaar wordt.
Het kleurproces van DOC colors begint direct vanaf de 1e minuut en niet pas vanaf 15minuten zoals bij de ‘normale’ haarkleuring, wat als groot voordeel heeft dat het maximale uit de kleuring wordt gehaald en hierdoor de kleur intenser, langer houdbaar, grijsdekkender en glanzender wordt!

Misschien nog wel grootste voordeel van DOC colors is, is dat deze iedere kleurbeurt weer, het haar niet beschadigd word door opzwellen en schoonmaken. Wat dus wel met de ‘normale’ haarverf gebeurd! Het is zelfs zo erg met een ‘normale’ haarverf dat het haar op een gegeven óverbehandeld raakt doordat het enorm beschadigd is geraakt doordat het opzwel en schoonmaakproces keer op keer wordt herhaald.
DOC colors is mild voor je haar en zorgt er juist voor dat je haar gezond zo gezond mogelijk blijft!

Duur? Nee hoor! De prijs blijft hetzelfde als dat je van ons gewend bent!

Dit is de reden waarom wij, bij Salon-Salon alléén nog maar met DOC colors werken want:
Gezond haar is Mooi haar!